Old times rock n' roll..

Asså ja förstår int dom där "storbloggerskorna" som typ har som mål att skriva 70000 inlägg om dan, 1. man hänger int me 2. de kommer mycke skit 3. Vem ids, har dom inge liv ?
Ja själv skriver precis när ja vill och tycker ja har nå vettigt att säga, då kan de blir tre gånger på en dag eller tre gånger i månaden, beror på hur mitt liv väljer att slingra sej.

Lider avlite mellancoli just nu, ligger och dagdrömmer och saknar gammla minnne, längtar efter nya och ivras efter framtidens olika datum. Shit asså, saknar gammla vintrar och alla äventyr, längtar efter vintern å alla dess gamla traditioner och ivras efter kåbban, brädan å tider me hjärtat ! Suck, livet är en enda lång väntan, å när dedär man väntat på kommer så är de över lika fort. Dom som säger att Den som väntar på nått gott, vänntar aldrig för länge !.. har FETT mycke fel, söjna är de Den som väntar på nått gott, väntar ALLTID för länge..

Älsklingen for till äckelGällevare idag igen, blir bara tråkigare och tråkigare för varje vecka,  men som Joel skrev på facebook, "se de positivt, vi är lediga imorrn." Haha jaadu, de är väl klart att man ska va positiv :D

Notis: Se aldrig (!) Kenny, the shit has hit the fan. Handlar om en skittömmare.. ja de säger väl allt, tog oss två minuter att bestämma oss att den sög.

Ska vi vältra oss i gamla minnen eller se framåt ?.. Låt oss vältras.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0