En ny folkgrupp..

Något jag inte klarar av är bullshittare, sånna som säger en sak men bara för.. ja bara för att egentligen, bara för att de förväntas sägas typ. Som påstår sej tycka en sak men sen helt plötsligt får man höra bakvägen att så tycker dom inte alls.

Dom här så kallas Bullshittarna är en speciell grupp, ett speciellt slags människor. Dom syns inte så vidare och dom utmärker sig inte för att tillhöra denna särskilda kategori, men sen när man väl har upptäckt deras sanna identitet så står de BULLSHIT me stora bokstäver i pannan och med gröna neonpilar ovanför huvudet, totally obvious. Iaf så något som kan känneteckna dessa individer är att dom kan, i nästan vilken mening som  helst, smyga in en ful kommentar om någon eller något. Och sen så har dom ingen somhelst självinsikt så dom (enligt dom själva) är helt perfekta och gör aldrig nått fel.

Nu är de ju så att ingen är perfekt, de finns ingen som ALLTID dom rätta sakerna, ibland kan man få bita sig i tungan men de kommer en gräns när de blir för mycke, när de bara blir irriterande. Ytterligare ett bevis på människans förfall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0