You gotta love it..

Lite av en helvetes vecka har de vart i veckan, prov tisdag onsdag och torsdag. Flyttade dock onsdagsprovet till fredag, för att ja tänkte att jag skulle plugga till fredagsprovet(produktion) på onsdagen men icket (aah surprise surprise) utan de vart mycke annat men läste iaf igenom papprena till torsdagsprovet (Kristendom/Judendom) och de gick nog hyffsat. Tisdagsprovet(reglerteknik) gick nog också hyffsat, G iallafall. Däremot morgondagens produktionsprov kommer nog gå ganska käpprätt åt helvete. Har suttit i x antal timmar nu och försökt läsa in, två kapitel har nog fastnat men resten försvinner lika fort som ja läst de, de sätter sej inte i huvudet. Så får se hur de går.. Ursh, får försöka satsa på omprov antar jag, wich sucks BIG TIME ! Dock så trots gliringar och gnäll så rockar ju skolan ! You gotta love it !

Dessutom är de megakallt ute nu, typ -25. Men förstår ändå inte va allt gnäll är över, vi är väll norrlänningar ?! De är ju inte så att vintern kom oväntat. De är ju inte så att de är kallare än förr. De finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder hah. Men visst är de jobbigt när bilen står ihopfusen på parkeingen och växelspaken är så seg att man måste använda båda händerna för att orka växla. Men de är väl njutningen me vintern, You gotta love it.

Å dessutom så känner ja inte för att gnälla så mycke, visserligen går humöret upp och ner, växlar varje sekund av nån okänd orsak (PMS faktiskt inte..) Men just nu känns de hyffsat,  på bättrings vägen iallafall. Har ju bara massa saker att se fram emot, Jullov, Nyår !! Så varför tjura ? You gotta love it.

Tänkte bara skriva ännu en gång att ja längtar till nyår ! Vi blir så ett gäng på Jag Älskling Johan Frida Zacke Jadde Robbe å Kakan som drar upp till stugan å lever livet, åka bräda, festa och bara softa loss. Kommer bli as sweeeet ! Känns som att både jag och hjärtat har förtjänat detta och att vi båda behöver komma bort från trista pitestad lite, få släppa loss och känna lunget (partytagget!) i goda vänners sällskap. Efter allt tjorv och tjaffs så är allting äntligen klart, därett tag så såg de ut som att de inte skulle bli nå för att vi vart för få men nu börjar folk droppa in å vi är nästan snart för många haha. Men ju fler desto bättre. Nyår 09/10 You gotta love it !


Tell me, YOU GOTTA LOVE IT !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0