If you dont like it.. Bite me.

Kan männskor verkligen inte at att nån annan är bättre än en själv ? Satt igår kväll och läste i Bild extra eller hänt extra eller va dom nu heter.. tidningarna som lägger ut sidor och åter sidor om kändisars liv. Men iallafall så kommer ja til ett uppslag som bara är fullsmockat med folks brister.. "Tyra banks har faktiskt jätte hög panna så så perfekt och vacker är hon inte." Nähä ? och ? kan de vara så att hon inte är helt pefekt, för vem är de ? Hon är vacker men folk är för småsinta och kan inte glädjas åt andra så dom kan bara inte erkänna de. Blir otroligt less på sånt där jävla skitsnack, för i grund och botten så dom som säger Att (tex.) Tyra banks är egentligen ful för hon har ju hög panna, dom önskar egentligen att dom var hon för hon är gode jäkla het. Hur orkar man sitta och poängtera folks brister bara för att.. jah, egentligen bara för att. Alla är väl unika och vackra på sitt sätt, grjejen är bara att vissa publiceras mer än andra.

Samma sak är de i tex. Idol. Om vi tar som exempel Idol- vinnarn ( ingen kan väl ha missat att han vann, står precis överallt.. ) Kevin, när han sjöng så sjöng han läskigt bra, men om man nångång skulle sjunga en fel ton, eller tappa bort ett ord så skulle hela svenska folket sitta och utvärdera honom och komma fram till att Haha han är gentligen inte alls så bra, hörde du inte, han tog ju fel ton. så kass ! De är ju åter om denna avundsjuka och missundssammhet.. Ingen kan glöjdas åt nån annan, man kan låtsas vara glad men där inne nånstans så finns ändå avnudsjukan och tankarna Ja skulle kunna göra dedär minst lika bra, varför ska han/hon få stå där och inte jag ? Jag är säkert lite bättre.. dedär kan ja göra bättre.. Är de inte så ? Den som kommer till mej och säger att jag är aldrig svundsjuk eller ens liiite missundsam, den är ju fetlögnarn nr.I. För de ligger nog i människan natur att alltid vara bäst och högt på toppen, jävligt kasst gjort av the big man där uppe i skyn..

Varför orkar man ens egentligen jämnföra sej själv med alla dom där som lyckats lite mer ? För de är väl de man gör ? Icket bra, icket bra.. men egentligen kanske de är bättre å vara den där missundsamma typen hemma i soffan framför tv.n.. då slippar man ju iallafall bli utvärderad av folket på utsidan. Fast hah, de är ju inte bara kändisar folk avundas, de är även nära och kära, de spelar ingen roll vilken relation man har till personen så länge man ser nån annan lyckas så kryper den lilla avundsjukan fram ur hörnen för att etsa sej fast på insidan. Varför ? De tror ja ingen vet, för de är ju inte riktigt så i alla fall att man är avundsjuk bara för att vara avundsjuk, de är ju så människan är byggd.. Å de är väl inte bara människan som är så ? Även lejonen ska ha de största byten och bråkar sedan me den som har fått de, aporna ska ha den bästa platsen i trädet me flest bananer Kosta vad de kosta vill.. Allt handlar om att vara bästa störst och starkast, även om man inte är de kan man ju alltid låtstas..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0