Oh sweet back in the days..

Ja tänk va vissa människor gör för andra, verkligen säger upp sitt liv och sin tillvaro för att kunna plikta en annan människa.. hur sjukt är inte de ? Det är lite skrattretande enligt mej, för vad bra kommer ur de ? Åssit å inget... de enda som kommer ur de är ett ständig grävande i magen och en röst somsäger Detta är inte jag, de var inte dehär ja ville. Och visst, man gör väl misstag, man kanske väljer fel ibland, de gö rju alla ibland. Men då är de ju dom som egentligen i bakhuvudet vet att dom har gjort fel men skiter i den där magkänslan å fortsätter som vanligt.. å dom är ju bara goooode bosa ! (dumma i skallen) Dom borde verkligen checka över sin tillvaro och tänka ett steg längre på dedär valet dom gjorde.. tex. vad har man gemensamt me en karl som är över 20 år äldre ? Inte mkt skulle ja tro, kanske KANSKE om man har tur så tycker man om samma maträtter och filmer, och de är ju verkligen de som grundar ett förhållande.. fetchans.. så är de ju inte.. Å sen den där lite gubbsjuka karln som bara vill ha en liten oerfaren eld i sitt liv, lite extra spicy.. Jaha vilken bli kryddan då ? Förutmjukelse kanske, eller varför inte äckel från andra ?
Nä ja vet inte, andra kanske de tycker de är helt ok att gänga ihop me en dubbelt så gammal karl, för va är de för fel på de ? ALLT MÄNNSKOR ALLT, ÖPPNA ÖGONEN FÖRFAN. sitt inte bara där å säg hur fel ni tycker de är.. gör nånting istället.. herregud, vi människor är verkligen patetiska när de kommer till andra människa.. Vi är hög av hopplös feg KREATUR..

Hah.. här sitter jag och spyr galla över människan förfall och tillbakagång till stenåldern.. jag är ju trots allt en människa jag me (Japp de är faktiskt sant, man lär sej nått nytt varje dag), men jag tycker fortfarande att vi förfaller, vi litar för mycke på vad andra kan göra för oss, och glömmer bort att man är ju faktiskt sin egna person och man gör sina egna val och får sina egna följder.. Hoppsan, allt dedär ja förlitade mej på andra drabbade plötsligt mej själv, nämen ärsh då nu vart de ju jobbit.. aja nån kommer fixa dedär åt mej ändå.. He orndar sej.. Snacka om att inte lära sej av sina misstag.

Man säger att vi lever i den moderna tiden nu, att vi lever på apparater och moderniseringar.. jovisst nog kan de va så. Visst har våra samhällen och livsstil moderniserats, men människan i sej går då fan inte framåt. Ibland tror ja att de bara är våra kroppar som utvecklats, hjärnan glömde vi kvar där på stenåldern. För människor pratar hela tiden om industru, produktion, maskiner och utveckling.. när allt egentligen handlar om att hitta en partner (som helst ska va bra i sängen eller vara rik så man får skryta), bilda familj så fort som möjligt, skaffa bil och hus och leva gott.. Kosta va de kosta vill.. bevisligen..

Ditt pucko..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0