Learning to Fly..

Now I lay me down to sleep, I pray to god my soul to keep.
And if I die before I wake, I pray the lord my soul to take.

Var på fest hos Ershammar och Linda i fredags, de var mucho mucho trevligt, eftersom att jag å Linda knappt drack nå så satt vi å bonda lite, hon är himla mysig den där tjejen. Du har verkligen hittat ett kap Ers !! ^^ Gjorde iaf hål i ögonbrynet också ( återigen så drack vi knappt nå så de va inge fylle inslag, har tänkt göra he i typ två år ) Linda gjorde de på mej, å he gjord då int nå ont. Låg dock ändå och sjöng för mej själv för att överrösta knastret som låter när kanylen går igenom köttet, de låter i skallen haha. Sen iaf kom mamma å hämta mej å skussa hem mange för han skulle ju upp till Jokkmokks landet på morron, så vakna i min ensamhet och såg Herbie innan ja börja måla om i rummet. De blir really najs ! Har dock kommit fram till att ja kan fan it måla, så min kära morfar har fått ta över.

Sen hände väl int så mycke mer i helgen, var me Malin J och Mange på lördakvällen och vi for till Erika å Robin och spela lite Wii, ruskigt skojjit. De måste ja köpa. Rockar fett i bowling ! :D Sen köpte vi carra på 10ti12 och for hem å såg film.. Hitta en jacka i garderoben från typ 60/70/80-talet.. nåt av de.. som ja skratta åt å tänkte pröva för att den va så lejd och kom fram till att den va ganska snygg ! Som lite lejd snygg. Somna iaf i soffan efter halva filmer men vart som vannligt väckt av malingirl.. Har blivit sjukare igen också, hostar som fan och täpp i näsan å mår allmänt kasst, SUCKS ! 

Slutade iaf tidigare idag (Månda) så for hem å bädda ner mej i soffan å såg lite film. Såg Sanning Och Konsekvens ( I know, nostalgi ! ) The house bunny och Walk the line (<3).. mysigt sällskap av min vovve :)

på Lörda är de Alla hjärtans dag, dont forget your darling ! Så då blir de nog midda me mange erika å robin. Sen ville Öbba göra nå på dan, å ska också hinna kolla in farsan när dom spelar in en cd.. de blir kul :)

ROCK ON !


"Cus you're everywere to me
and when I close my eyes its you I see.
You're everything I know that makes me belive, Im not alone.. "

 

Kommentarer
Postat av: Lindaaaaaaaa

Shitpommes vilken het brud på bilden, och vad snyggt det blev med hålet i ögonbrynet, måste ha varit ett proffs som gjort det på dig! ;)

2009-02-10 @ 19:40:39
URL: http://liiinnaa.bloggagratis.se/
Postat av: Lindaaaaaaaa

Cp datorn ville sätta linas blogg istället för min! haha! xD

2009-02-10 @ 19:41:29
URL: http://lindamadelen.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0