Mirror mirror on the wall..

" Haha var och tränade idag, det är väldigt kul att se på folk som tränar. förmodligen inte sitta och råglo men bara kolla lite, snegla sådär. På hur folk lyfter på vikter som dom egentligen inte orkar, på minerna dom gör. För första gången man kör en maskin/nånting måste man inte lägga på 10000 kilo bara fö att man kan, bättre att ta de slow och kämpa sig upp, visst känns de då bättre när man väl kommit upp till om där 100000 kilona som man inte orkade från början ;) men självklart, man vill ju inte verka svag eller så, för nog ser de bättre ut när man lyfter mer. Och dom som byggde gymmet, vems jävla ide var de att sätta dom där satans speglarna framför ?! för när man siter där och trycker på som bäst och plötsligt får syn på sig själv  spegeln, inte känner man sig så hejt då. Men dock finns det ingen som är sexig när man tränar åf cårs. Det här är ju direkt relaterat till det jag skrivit om tidigare ,intellektets förfall. Folk är KREATUR.
När jag frågar varför speglarna finns säger dom att man vill se om man gör rätt, jomen självklart är de så. Men jag själv skulle hellre träna utan speglar för att behålla liite självförtoende ;)

Detta är väldigt roligt, speglar asså. För man kommer ju förmodligen aldrig att se sig själv for real. därför är ju speglar rätt så bra att ha. Skulle vilja se den som sminkat sig utan en spegel, kladdigt. Och nog är de kul att få sitta i sin ensamhet och göra miner i speglarna, sånt förgyller mina kvällen.. nja inte riktigt. Men kul är de ^^ "

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0