kom inte närmre.. åh snälla kom närme.

ja skulle säga att vi är plus minus noll. vi kommer ändå att dö samtidigt. du och jag. Ingen poäng att leva utan en vän, jag förstog inte då men nu vet jag vem de kommer att bli. andas, ja kan inte andas. för de låter så pinsamt kvavs när ja står brevid dej. för trött fö att dölja, de måste ju va uppenbart. för när man säger nej menar man ja. duvet som ibland när man säger ja och skakar på skallen, menar man int nej då ? lite kul att tänka på ;D samma sak som att tänka vad ett svart hål är, och va händer me tingen som far in där ? sånt håller mej vaken om natten. oh ja. bom bam baby. 

va händer efter döden ? och vad är själen ? och tankar ?  är de typ som i harry potter, att tankar är som silversträngar.. lite coolt skulle de va :D att veta att silver tråkar far imkring som blixtar i skallen, filosofiskt.

vintervintervintervintervintervintervintervintervintervintervintervintervintervinter ja vill ha ! snöö ! vill kunna åka snowboard snaart, äkta lycka woho :D till lilla stugan, lilla puben, lilla backarna, lilla kåbdalis. gulligt. ja vill !

hurry hurry hurry before I go insane.. just put me in a weelchair and push me to the show, before I start to go.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0