Kåbban a lá myspys..

Kom hem från kåbban för några timmar sen, en supermysig helg me Älsklingen. De finns verkligen ingen bättre än han, skulle så gärna vilja lägga upp alla fina sms och saker han sagt men de är just for me. Men iaf kåbban var de, vi kom då upp i lördags eftermidda och då vart de att hålla på att tjaffsa me värmen i den förbannade husburken, så efter hackade tänder och gåshud (plus att älsklingen rammlaflög ner från taket ! ) så vart de nog varmt att ta av sej jackan. Då gjorde vi lite mat innan bordet bäddades ner inför lite lördagsmys framför tvn. Vart int så jätte sent för älsklingen vart lite trött i ögat, så de vart en lugn lördagskväll.

Sen söndag så vakna ja as usual runt 9 och kollade lite LA ink och Family guy innan ja vart less på att va ensam vaken och väckte en trött Älskling. Vi bestämde oss att dra en liten tripp upp till tjocksmokk för att eventuellt fika, men bara för att jokkmokk vill vara tvärsöver så hade ju givetvis inte de enda cafét vi hitta stängt. Så de vart en dyr lunch på nått av jokkmokks alla miljoner matställen. Man tycker ju att dom kan skippa alla renfiléeande, samefulla matställen och fixa ett fikaplace som faktiskt har ÖPPET en söndag förmidda. Men neeejdå, icket !Inhandlade även en dubbel cd me Beck, så där hade vi vårt Söndagsmys. 

Sen idag så tänkte ja fan inte tråka ut mej själv me datt va uppe ensam så låg kvar i sängen till 11 tills Älsklingen började vakna. Vi plockade ihop och drog hemmåt där vi fick besök av Zackemannen en stund innan ja drog på Step in för ett väl behövligt träningspass tsms me Jackie.  

           

"I've longed for you
And I have desired
To see your face your smile
To be with you wherever you are.

It would feel so good to be
In your arms
Where all my journeys end
If you can make a promise
If it's one that you can keep
I vow to come for you
If you wait for me

And say you'll hold
A place for me
In your heart."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0