Let the good times roll..

Sitter på jobbet i kassan å väntar på att nån ska komma å handla nå men icket, dom sitter och dricker sitt kaffe i godan ro. haha int nu för å klaga, de är gode slappt å sitta här å göra ingenting ;D Änyväj så har ja min praktik på Ahlsell och trots allas kommentarer om hur boring de är så är de faktiskt ganska kul. Nu kan inte ja förklara varför, för då låter de ändå bara tråkigt. Ashärliga jobbpolare iaf :)

Var på stan en sväng i tisdags innan ja skulle på mötet på jobbet (RFSL) å träffa Anders å Linda, de va trevligt så stog å surra me dom en stund. Ni är så söta tsms !
Sen drog ja till mötet och där satt vi och bestämde om WinterPride. De kommer nog bli svin skojj. Ska då jobba ikväll på stat till kl 2.00 och sen imorrn lite på dan och midda på kvällen.

De lite udda är dock Bingon som vi ska ha, folk köper bingobrickor och tävlar.. men grejen är den att priset är VI ! Micke Jullan Anna Jag å Max. Då får vinnaren bjuda oss på en midda på stat. visst kommer de bli lite smygroligt så länge man hamnar me nån någorlunda normal person :P Och de är inte så att de är nån ensamdejt utan vi sitter allihopa i samma bord :) Så de kommer nog på bra vilket slisk man än hamnar  me. Ska ju dock snabbkäka sen skynda hem till älsklingen som har kommer hem !! :D

De finns vissa regler, som alla vet hur man följer !!

" He was the prince of the county to the manor born
The sheets were bloody and dirty and torn
Nobody saw nothing, not out this way
And they probably won't until the judgement day..  "


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0