In the youth of before..

Är så grymt less på människan i största allmänhet, är de inte bullshit bakom nåns rygg så är de försök till att skaffa vuxenpoäng genom att bilda familj me nått stömmel som dom träffat på krogen kvällen innan. För då kan dom i ena sekunden snacka skit som nån 13åring och endra sekunden är dom så himla mogna och vuxna. Ska man säga väx upp eller väx ner ? Och visst, skaffa unge å shit men försök int snacka in mej i de, å få mej å tycka de är en bra idé. För de är gooode lönlöst. Jag vill inte ha nå kids på många många år så Dont even try. Att sitta och lyssna på babysnack från en 17åring är inte bara tröttsamt utan även irriterande, för de låter som att alla säger att "Nämen vadå, min unge kommer inte skrika nå, nog kommer ja kunna leva som jag gjort innan, näämen int kommer ja förlora nå sömn" De är precis sånt snack som gör mej förbannad, att man int tar me i beräkningen att de int alls blilr som förr, att manändå "förlorar" sina ungdomsår och att ungen inte alls är nån liten knähund som man kan säga tyst till så ligger den tyst och stilla och sköter sej själv.

Har haft många disskutioner om detta me olika folk och när dom försöker få mej att tycka som dom så vägrar dom lyssna på vad ja säger, för visst kan man vara mogen känslomässigt och bla bla bla.. men fan int om man går i skolan och bor hemma å shit, då är man int mogen alls. Då kan man ju åssit, man kan ju knappt ta hand om sej själv. Så sluta snacka kids me mej, gör som andra ungdomar å snacka om nån fylla eller nått ligg eller nå, de är då 100 gånger roligare å lyssna på.
 
Måste bara understyrka att en god vän till mej är gravid nu, och är jätteglad för hennes skull. Så är inte alltid cynisk mot unga päron,  är bara less på små fjortisar som tror dom kan hantera en unge men verkligen inte kan de. Och är less på att höra om de heeeela tiden..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0